Wij maken op deze site gebruik van cookies. Voor meer details over het gebruik, klik hier.

Maak een vliegende start met je financiële administratie

Start je financiële administratie

Goed en makkelijk starten als een ondernemer, maar hoe zit dat met de financiën? Het grootste gedeelte van onze klanten weten goed wat ze met hun bedrijf willen, weten wat ze kunnen en hoe ze daar een goed bedrijf mee neer kunnen zetten. De meeste zijn echter niet zo bekend met de boekhouding. En dat is logisch, ieder zijn of haar eigen vak.

Digitaal, wel zo makkelijk

De meeste starters zien op tegen het financiële aspect dat hoort bij het runnen van een bedrijf, vooral de boekhouding. Dat hoeft helemaal niet. In deze digitale tijdperk waar gemak voorop staat, is ook het bijhouden van je administratie veel makkelijker geworden. Een kast vol mappen met daarin 7 jaar aan facturen is niet meer nodig!

Het allerbelangrijkste van je boekhouding is…. Het bewaren van alle bonnen, van je uitgaven en inkomen. Doe je dat, dan ben je al een heel eind. Dit kan uiteraard ook digitaal, wel zo makkelijk. Heb je een bon niet digitaal? Dan maak je een foto en stuur je die door naar ons, en klaar. Lees hier later meer over.

Bankzaken

Om overzicht te houden in je financiën is het aan te raden om een zakelijke bankrekening te openen. Hierop zie je precies wat je zakelijk alleemaal uitgeeft, en wat er binnen komt. Privébetalingen hoef je niet weg te filteren, hierdoor houd je overzicht. Daarnaast mag je niet bij alle banken een privérekening zakelijk gebruiken. Wist je dat wij je bankrekening kunnen koppelen aan het boekhoudsysteem, je hoeft zelf dan niets te downloaden of opvragen.

Actueel inzicht

Het bewaren van alle facturen is belangrijk, maar je wilt natuurlijk ook inzicht hebben. Tenminste, dat zou je wel moeten willen. Wie heeft er al betaald, en wie niet? Hoeveel moet je betalen voor je BTW aangifte en houd je wel wat over, onder de streep? Online en via een app heb je altijd inzicht in je real-time inzicht in je financiën. Heb je ondertussen genoeg gelezen en wil je direct contact?

Start dan direct

Ben je benieuwd naar de kosten?

Klik dan even door de onderstaande tool heen. Het zijn maar een paar keuzes en je weet gelijk waar je aan toe bent!

Bereken snel en eenvoudig het tarief voor jouw situatie

Wat is je bedrijfsvorm?

3OS.nl

3OS een wereld van respect, vertrouwen en professionaliteit

Wij maken op deze site gebruik van cookies. Voor meer details over het gebruik, klik hier.