Wij maken op deze site gebruik van cookies. Voor meer details over het gebruik, klik hier.

Direct starten met 3OS Online?

Je bent klaar om te starten in een paar minuten!

Direct starten

Meer informatie?

We zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. Je kunt ook een gesprek plannen en alle vragen stellen die je hebt, je zit nog nergens aan vast.

Plan vrijblijvend een gesprek in

Samen bespreken we wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

Wat klanten over 3OS zeggen

Evelyn

Rustige aanpak, heldere uitleg, accuraat, zorgvuldig, zeer kundig, leergierig, advies en controle.

Quincy

Wij zetten de hulp van 3OS financieel in voor alle financiële zaken rondom onze bedrijven en privé zaken. Door jaarlijks onze plannen met 3OS voor te spreken en kunnen we effectief het jaar rapport doornemen, zo ontstaan er geen verrassingen. Daarnaast stellen we hun persoonlijke aanpak en betrokkenheid enorm op prijs, vooral ook omdat dit nu al een aantal keren tot financiële voordelen heeft geleid. Ondertussen hebben wij dan ook al uit ons netwerk nieuwe klanten kunnen aanleveren. Naar mijn idee de beste indicator van een tevreden klant.

Ania

Zelfstandig ondernemerschap brengt een zekere financiële complexiteit met zich mee; je wilt zeker weten dat je aan alles heb gedacht en goed hebt ingediend.

Er is dat niks fijner dat het over te laten die je 100% vertrouwt; die de tijd neemt om dingen uit te leggen en je zorgen weg te nemen. (En bij wie het ook nog eens gezellig is).

Dat is bij Wilma!

Henriëtte

Wilma (3OS) is professioneel, zeer betrokken en persoonsgericht! Ter zake kundig zonder poespas. Met andere woorden: absoluut aan te raden.

Rene

Degelijk, betrouwbaar, loyaal en eerlijk, fijn om mee samen te werken

Geert

Meer dan geld alleen: 3OS Financieel zorgt voor zorgvuldige financiele begeleiding, Wilma voegt daarbij persoonlijke betrokkenheid aan toe

Charles

Wilma kan goed overweg met complexe financiële overzichten en geeft er duidelijke en accurate toelichting op. Op Wilma kun je volledig vertrouwen!

Jan Snoel

Wilma is een ervaren professional waarmee het prettig is samen te werken. Wilma reageert adequaat en snel en heeft verstand van zaken.

Berend

Als startend ondernemer prima door 3OS ondersteund. Duidelijke, informatieve en persoonlijke dienstverlening. Hoe veel vragen ik in de opstartfase ook had.

Rens

Ik heb al heel veel boekhouders/sters in de arm genomen, waarvan de meest 'voldeden' en een enkeling voldeed niet. En toen kwam Wilma......BOVEN VERWACHTING GOED!

Rob

Wilma van 3OS doet onze boekhouding perfect en we worden bijgestaan met wijze raad en goed advies.

Christian

Na een aantal negatieve ervaringen met diverse accountantskantoren is Wilma een verademing!

Ze denkt mee, zoekt naar oplossingen, reageert snel en adequaat en geeft het gevoel altijd voor je klaar te staan. 

Roy

Wilma is niet alleen goed met cijfers maar kan ook uitstekend overweg met diverse applicaties. Zij heeft hiermee een van mijn cliënten uitstekend ondersteund bij de voorbereiding van het balansdossier, door op basis van data uit verschillende applicaties de benodigde onderbouwing voor de accountantscontrole op te stellen

Mourad

Wilma is loyaal, integer en weet inhoudelijk als geen ander waar ze het over heeft. Een echte professional, maar vooral een zacht mooi mens.

Jalal el Farissi

Wilma doet haar 3 kernwaarden (Ethos, Pathos, Logos) absoluut eer aan. Wat mij betreft had daar een 4e kernbegrip aan toegevoegd worden: Solliticus (betrokken). Niet eerder hebben wij mogen samenwerken met zo`n betrokken parij als 3OS!

Stephanie

3OS Financieel is daar wanneer je haar nodig hebt. Flexibel, betrouwbaar en stelt de juiste vragen om op een snelle en zo efficiënt mogelijke manier tot een oplossing te komen voor onze financiële vraagstukken.

Monique

Sinds enkele jaren werken wij samen met 3OS Financieel. Naast professionaliteit, zorgvuldigheid en tijdigheid zijn we enorm blij met de flexibiliteit in de samenwerking. Daarnaast wordt er meegedacht op alle niveaus en is zij ook een echte sparringpartner voor ons bedrijf.

Robin

Nu 2 jaar bij Wilma (3os financieel). Als net beginnend ZZP’r ontzettend veel aan haar gehad.

Altijd snel antwoord op mijn vragen, En super behulpzaam!!

Fantastische Service voor mij niemand anders!

Christian

Wilma heeft een vriendelijke en observerende uitstraling, maar vergis je niet, ze is heel slim en weet precies wat ze moet doen om jouw problemen te tackelen. Buitengewoon aangenaam om mee samen te werken.

Rocco

Gedurende 2 jaar heb ik met Wilma gewerkt waarbij ik haar doorzettingsvermogen, accuratesse en ondernemerschap als bijzondere eigenschappen heb gezien. Wilma en 3OS staan open voor nieuwe ideeën en zijn daarbij pro-actief opzoek naar de beste oplossing voor de klant op dat moment.

Peter Mols

Innovatief en doortastend gaat ze te werk. Gedreven door haar eigen nieuwsgierigheid realiseert ze waar daadwerkelijk behoefte aan is.

Martin van Vliet

3OS met Wilma is mijns inziens een mooi voorbeeld van het moderne kantoor.

Namelijk ICT gebruiken om te kijken hoe het ‘echt’ beter kan, waardoor ze ook over haar eigen schaduw durft te stappen.

Luister ook de podcast van Exact : https://www.exact.com/nl/blog/accountancy/3os-financieel-blik-in-de-glazen-bol-wordt-blockchain-de-toekomst?

Ze heeft naast de passie ook de vasthoudendheid om haar doelen te bereiken.

Giancarlo

Wilma onderscheidt zich middels haar kennis van de markt en intrinsieke drive om innovaties op de voet te volgen. Hiermee verzekert ze haar cliënten van cruciale actuele inzichten, welke ze vervolgens pro-actief en kundig begeleidt in het ondernemerschap

Jochem

Zeer innovatief, persoonlijk betrokken, eerlijk en oprecht. Wilma is een slimme onderneemster waar ieder persoon of onderneming op kan bouwen en vertrouwen en helpt jou om te groeien en ontzorgen!

Rene

In de ruim anderhalf jaar dat ik inmiddels samenwerk met Wilma heb ik haar als leren kennen als een bevlogen en gedreven boekhouder.

Vooral de persoonlijke benadering kan ik erg waarderen. Ik kan haar altijd bellen als ik ergens over wil sparren.

Pjotr

Wilma is dé sparringpartner voor het MKB. Met haar financiële kennis, ervaring en enthousiasme is zij een zekere meerwaarde voor uw bedrijf.

Roy

Betrouwbaar, kennis van zaken met aandacht voor de relatie

De beste accountant voor jouw situatie

Regel alles direct online 

3OS.nl

3OS een wereld van respect, vertrouwen en professionaliteit

Wij maken op deze site gebruik van cookies. Voor meer details over het gebruik, klik hier.