Wij maken op deze site gebruik van cookies. Voor meer details over het gebruik, klik hier.

Inzicht in je financiƫn, constant en overal


Wat is boekhouding?

Boekhouding is kort gezegd het op orde hebben van al je facturen, zowel inkoop als verkoop facturen. Met die papieren kan ieder kwartaal BTW aangifte gedaan worden bij de belastingdienst. Maar ook voor jou als ondernemer is boekhouding belangrijk!

Real-time inzicht

Door alle cijfers die om je oren vliegen mis je soms het overzicht. Geen probleem, daarom is 3OS er. Wij zorgen er namelijk voor dat je altijd een real-time overzicht hebt op je telefoon of op je computer. Hierop kun je onder andere zien wat je resultaat is van dit jaar, of van deze periode. Bij over boekhouden (real-time inzicht), wil je weten hoeveel geld er nog aan facturen open staan. Wel zo makkelijk. Benieuwd naar hoe dit werkt? Bekijk dan het filmpje met uitleg.

Waarom eigenlijk boekhouding?

Uiteraard moet je de boekhouding op orde hebben voor de belastingdienst, maar ook als ondernemer moet je weten wat je inkomsten en uitgaven zijn. Deze gegevens zijn belangrijk omdat je moet kunnen bijsturen als dat nodig is. Daarnaast wil je weten of alle klanten de facturen betaald hebben.

Makkelijk boekhouden bij 3OS.nl

Krijg je geregeld facturen binnen, of stuur je ze geregeld de deur uit en wil je niet moeilijk doen met scannen? Maak dan een foto met de boekhoud app (voor Android of IPhone), net zo makkelijk. Geen telefoon? Dan kun je ook een inkoop of verkoop factuur mailen naar een speciaal voor jou aangemaakt emailadres zodat de factuur makkelijk en snel verwerkt wordt.

Direct starten

3OS.nl

3OS een wereld van respect, vertrouwen en professionaliteit

Wij maken op deze site gebruik van cookies. Voor meer details over het gebruik, klik hier.