Wij maken op deze site gebruik van cookies. Voor meer details over het gebruik, klik hier.

Het team

achter 3os

Wilma

Oprichter van 3OS, in 2009 afgestudeerd als registeraccountant en sinds 2018 trotse eigenaar van het innovatieve accountantskantoor 3OS; waarbij respect, vertrouwen en professionaliteit voorop staan. Wilma is 39 jaar en woonachtig in de Bilt. Met een persoonlijke aanpak, > 20 jaar ervaring, lage vaste tarieven en een grote passie voor automatisering en nieuwe technologieën zijn klanten gewaarborgd van de beste kwaliteit, meest efficiënte samenwerking en inzicht en verwerking van hun financiën.

Vincent

Webdeveloper met een achtergrond in de psychologie. Vincent houdt van automatisering en mooie interfaces en richt zich binnen 3OS op de doorontwikkeling van de website en applicatie. 

Arno

Arno heeft 18 jaar ervaring als fiscalist en belastingadviseur en richt zich met name op inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en estate planning. Arno houdt van een persoonlijke maar altijd professionele aanpak. 

Linda

In mijn rol als marketeer probeer ik de juiste match te maken tussen de zoektocht van de klant naar de juiste accountantsinformatie en de service van 3OS. Ook de merkidentiteit staat bij mij hoog op de agenda. Bij 3OS staan wij voor persoonlijk contact en eerlijke informatie, dat hopen we in elke uiting duidelijk naar voren te laten komen. Mede door deze identiteit en de terugkoppeling van de warme klantervaringen is het elke dag weer een voorrecht om (potentiële) klanten aan 3OS voor te stellen door middel van onze marketinguitingen.

Tommy

Tommy heeft 15 jaar ervaring en is werkzaam als assistent accountant. Naast boekhouden, samenstellen en controle van jaarrekeningen, houdt Tommy zich graag bezig met advies binnen ondernemingen en op specifieke terreinen, met name op BTW, werkkostenregeling en WWFT. Met specifieke vragen neemt Tommy altijd de tijd deze goed uit te op te pakken.

Jeroen

Jeroen houdt zich als webdeveloper graag bezig met het maken van innovatieve oplossingen waarmee mensen meer tijd kunnen besteden aan waar zij echt blij van worden. Bij 3OS vindt hij dit in het eenvoudig maken van het vinden van een goede accountant en het versnellen van alle bijbehorende processen.

3OS.nl

3OS een wereld van respect, vertrouwen en professionaliteit

Wij maken op deze site gebruik van cookies. Voor meer details over het gebruik, klik hier.